Flamman-TV

Etablering av nyanlända, #MeToo-efterskalv och raket-KD – Gomorron, vänstern!

Att Flamman kommer i en ny form är ju en av de större händelserna under veckan, men utöver det har det hänt en hel del anmärkningsvärda och diskussionsvänliga grejer som panelen ska diskutera denna morgon.

Flamman-TV

Med programledare Tor Gasslander för att diskutera veckan som gått finns en skarp panel bestående av Lisa Pelling (Dagens Arena), Toivo Jokkala, (Arbetaren) och Nasra Ali, ordförande i S-studenter och de ska tillsammans sätta tänderna i följande ämnen:

1. Hur fungerar egentligen etableringen av nyanlända i det här landet? Flamman har i veckans nummer ett reportage om hur rika Stockholmskommuner tvingar bort nyanlända och lämpar av dem i små oförberedda landsbyggskommuner.

2. Nya namn i #metoo-efterskalv? Pär Nuder har fått lämna sin plats i Ski Star-styrelsen och Eskil Erlandsson sin plats i riksdagen. Har något egentligen hänt sedan #metoo-vågen?

3. Plötsligt är KD inte längre ett parti som svajar vid spärren. I dag är de större än C, enligt senaste Novusmätningen. Hur ser maktfördelningen egentligen ut i det nya högerlandskapet? Och hur påverkar det vänstern?

Du kan också lyssna på Gomorron, vänstern! som podd. Ladda hem en ljudfil på flamman.se efter sändning eller lyssna på oss i iTunes, på Spotify eller i andra appar där poddar finns. Behöver du hitta vår podcast-feed så finns den här. Flamman sänder #gomorronvänstern live varje fredag morgon kl. 08.00. Du kan se sändningen på vår Facebook-sida, via Flammans YouTube eller via www.flamman.se.

Vill du ha mer Flamman-TV? Bli en Patreon eller stöd oss genom att Swisha en valfri summa till 123 44 17 630. http://flamman.se/i/swisha

  • #metoo
  • etablering
  • flyktingar
  • Kristdemokraterna
  • Liberalerna
  • nyanlända

Flamman-TV