Inrikes

Flamman söker vikarierande reporter

Flamman är en av världens äldsta vänstertidningar. I ett medielandskap där fördjupande nyheter är sällsynta och frågorna ställs utifrån ensidiga utgångspunkter – där behövs Flamman. Och vi behöver dig! 

Inrikes

Nu söker vi en inrikesreporter som vill spela en aktiv roll i Flammans redaktion. Du kommer ha stora möjligheter att utforma Flammans inrikesbevakning men också vara en del i hela redaktionens arbete med att stärka tidningens profil och innehåll.

Vi söker en inrikesreporter på halvtid till vår redaktion i Hökarängen, men under rådande omständigheter så jobbar vi mestadels på distans. Tjänsten omfattar att skriva så väl korta notiser som längre reportage med inrikesfokus. Vi ser gärna att du som söker har journalistutbildning, erfarenhet av nyhetsarbete och helst redaktörsvana. Du har ett brett kontaktnät och dokumenterad erfarenhet av att själv ta fram nyheter. Vi ser gärna att du gillar grävjobb. Du är bra på att vara en del av ett team och att jobba självständigt och strukturerat i ett tidvis högt tempo. Tycker du det låter spännande? Då vill vi att du ska söka.

Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat och sträcker sig från den 1 september, 2020 till den 21 maj, 2021.

Vi behandlar ansökningar löpande, men vill ha in din ansökan senast den 5 augusti.

Mejla din ansökan (tillsammans med arbetsprover) eller eventuella frågor om tjänsten till chefredaktör Anna Herdy, anna.herdy@flamman.se.

Kort om tjänsten:
Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat på 50 procent
Lön utgår enligt Journalistförbundets kollektivavtal

  • Flamman
  • jobba på Flamman
  • nytt jobb

Inrikes