Nyheter

Gomorron, vänstern! IS-krigare, bostadsvek och STORSTREJK!

Per Björklund, Nooshi Dadgostar, Yasmin Hussein och Aida Paridad. Foto: Tor Gasslander

Gomorron, vänstern!-panelen analyserar veckan som gick under ledning av Aida Paridad.

Nyheter

Vilken nyhetsvecka vi haft: STORSTREJK i Sveriges hamnar, bråk om IS-krigare, protester mot utförsäljning av hyresrätter och mycket annat. Detta ska panelen självklart diskutera!

Vi är ledsna att meddela att det är sista gången för ett tag som Aida Paridad kommer vara med oss som programledare. Hon har fått ett annat väldigt roligt jobb och måste därför ta en brejk från Flamman-TV ett tag. Men förhoppningsvis kommer hon tillbaka efter sommaren!

Denna vecka består panelen av Per Björklund (Flamman), Nooshi Dadgostar (riksdagsledamot Vänsterpartiet) och Yasmin Hussein (socialdemokratisk skribent) och de ska diskutera:

1. Vad ska Sverige göra med de IS-krigare som vill komma hem till Sverige?
2. Att fler hyresrätter blir bostadsrätter är inte bara ett storstadsfenomen, men det är definitivt vanligare i de större städerna. Vad beror det egentligen på?
3. Hamnarbetarförbundet har utsatts för lock-out av arbetsgivarna som i realiteten handlar om en lönesänkning, som svar tar Hamnarbetarförbundet nästa vecka ut alla sina medlemmar i strejk. Vad kommer att hända?

Du kan också lyssna på Gomorron, vänstern! som podd. Ladda hem en ljudfil här  eller lyssna på oss i iTunes, på Spotify eller i andra appar där poddar finns. Behöver du så hittar du vår podcastfeed här.

Flamman sänder #gomorronvänstern live varje fredag morgon kl. 08.00. Du kan se sändningen på vår Facebook-sida, via Flammans YouTube eller via www.flamman.se.

Vill du ha mer Flamman-TV? Stöd oss genom att Swisha en valfri summa till 123 44 17 630. http://flamman.se/i/swisha

  • bostadspolitik
  • Hamnarbetarförbundet
  • Hyresgästföreningen
  • IS-krigare
  • Islamiska Staten
  • social housing
  • strejk

Nytt