Annonsera

Med annonser i de stora morgontidningarna når du många människor. Men då ingår det också många som inte tillhör din målgrupp – människor som ändå räknas med när annonsfakturan ska betalas. I Flamman når du inte vem som helst, men du når rätt personer – tusentals vänstersympatisörer och politiskt intresserade över hela landet, aktiva och engagerade bokköpare, mötesbesökare, tidskriftsläsare och jobbsökare!

Aktuell TS-kontrollerad upplaga (2015) är 3 400 ex. Antalet faktiska läsare är högre: tidningen läses i flerpersonershushåll, på bibliotek och i samlingslokaler. Vi räknar med cirka 6 000 läsare totalt. Läsarna är jämnt spridda åldersmässigt och geografiskt. Vi kan ta fram siffor på hur många prenumeranter vi har i just ditt område.

Vi erbjuder även prisvärda annonser för publicering på vår webbplats. Se information nedan.

Annonsera i papperstidningen

Prislista

För information om priser och format, klicka här.

Frekvensrabatt

Rabatt ges på återkommande införanden. Kontakta oss gärna och diskutera längre annonsserier.

Ibladning

Ni kan skicka med broschyrer, reklamblad eller hela bilagor i tidningen. Kontakta oss för pris, eller kolla i prislistan ovan.

Layouthjälp

Vi producerar er annons för en fast kostnad på 500 kr plus moms.

Bokning och inlämning

Bokning av annons måste göras senast fredagar för plats i nästkommande veckas Flamman. För bokningar av annons på kultursidan gäller ytterligare en veckas framförhållning. Inlämning av färdiga original senast måndag lunch. För annonser som vi layoutar åt er vill vi ha ett färdigt underlag senast torsdag veckan innan. Undantag för dessa lämningstider kan göras ibland, men kan inte garanteras. Skicka in annonsoriginal som PDF, TIFF eller JPG till annons@flamman.se

Annonsera på flamman.se

För fullständig information om priser och format för annonser på webbplatsen, klicka här.

Micaela Kedhammar
annons@flamman.se
08-650 82 37 (Delar telefonnummer med prenumerantavdelningen).
Telefontider: Måndagar 10-15, torsdagar 12-17 och fredagar 10-14.