18278285_10155212564668972_8049189218346704597_o

 

Flamman behöver din hjälp

Den ursprungliga betydelsen av att vara radikal sägs vara att man vill göra något åt grundproblemet och därför omdana samhället. Den 9 september 2018 går Sverige till val igen. För att valet inte ska avgöras av dem som vill splittra arbetarklassen – utan av oss som vill bryta klassamhället, få bort sexismen och utrota rasismen – så måste vi lyfta vänsterns frågor. Om hur vi bygger jämlikhet, om hur vi omfördelar makt och resurser på ett radikalt annorlunda sätt än i dag.

Flamman tänker vara med och ta ansvar för att dessa frågor kommer upp på dagordningen. Förra veckan gick Flamman-redaktionens flyttlass från Kungsholmen i centrala Stockholm, till en större lokal i söderförorten Hökarängen. I samband med att vi flyttar till nya lokaler tar vi kvalitativa steg för att bredda vår medieproduktion.

Valrörelsen börjar nu och vi behöver visa på alternativen. Vi är många som vet att förändring, både på kort och lång sikt, är fullt möjlig och genomförbar. Att det finns realistiska lösningar på de problem som vi ser i dag och att det finns resurser att omfördela – för att på sikt kunna bygga ett samhälle där det går bra för en majoritet – i stället för bara några få.

I de nya lokalerna i Hökarängen planerar vi att bygga en studio för webb-tv och radioproduktion. Vi ska öka vår synlighet ytterligare på nätet och vi ska att bli större och bättre. Flamman kommer inte längre bara vara en veckotidning – vi kommer vara en medieplattform.

För att kunna genomföra denna satsning behöver vi resurser. Vi ber er därför om hjälp att finansiera Flammans tv- och radioproduktion eftersom det inte är något vi får presstöd för i dagsläget. Samtidigt som vi gör en vass tidning, ska vi alltså göra vassa samtidskommenterande och folkbildande program om aktuella ämnen. Intervjua viktiga organisatörer och utveckla debatten inom vänstern.

 

Om du vill stödja Flammans valsatsning finns det tre olika alternativ

1. Bli månadsgivare och ge projektet 100 kronor i månaden via autogiro. Månadsgivare får givetvis Flamman varje vecka men också löpande information om vad som händer i medieplattformen Flamman. Om du redan är autogiroprenumerant kan du genom att fylla i medgivandet i stället bli månadsgivare. För att bli månadsgivare, klicka här.

anna-herdy-staende

2. Donera en engångssumma. Vill du eller tillhör du en förening som vill skänka pengar till Flammans valsatsning och vill sätta in en engångssumma, swisha till 123 44 17 630 eller sätt in pengar på vårt bankgiro 608-9668. Märk betalningen med gåva.

3. Har du ett solidariskt företag eller förening som i utbyte mot synlighet i Flammans program vill sponsra valsatsningen? Mejla annons@flamman.se så kommer vi överens om något som passar oss båda.

Om du inte redan är prenumerant och vill stödja Flamman på annat sätt kan du självklart teckna en vanlig prenumeration också. Läs mer om hur du gör det här.

 

Nu börjar valrörelsen!

Anna Herdy, chefredaktör