Så här laddar du ner Flammans nya app

Det finns två sätt att läsa Flamman digitalt. Ett är i din mobil/läsplatta och ett är i din webbläsare. Nedan följer instruktioner om hur du går till väga.

MOBIL/LÄSPLATTA
1. Ladda ner appen ”Flamman” från stället där du brukar ladda ner appar (här i App Store och här i Google Play).
2. När du öppnat appen får du en snabb genomgång av hur den fungerar.
3. Du får en fråga om att ta emot pushnotiser (där du gärna får svara ja!)
4. I appen ser du nu veckans nummer. Klicka på första sidan.
5. En ruta dyker upp där det står att du ska logga in med ditt digitala konto. Då ska du klicka på ”Har du inget konto?” eller ”Skapa konto”.
6. Du skickas vidare till ett fönster i din webbläsare där du ombeds att skapa ett konto. Där skriver du in din mailadress och sen skapar du ett lösenord. Sen klickar du på ”Skapa konto”.
7. Du får ett aktiveringsmail till din mail. Följ instruktionerna i det.
8. Nu är det bara att logga in med dina nya användaruppgifter i appen.
9. Nu återstår bara ett steg och det är att koppla ihop ditt konto med ditt prenumerationsnummer. Det hittar du ovanför ditt namn, på adressetiketten på baksidan av tidningen. Är du digital prenumerant räcker det med den e-postadress du registrerat hos oss.
10. LÄS (eller lyssna till) VECKANS NUMMER!

WEBBLÄSARE
1. Gå in på https://etidning.flamman.se/
2. Där ser du veckans nummer. Klicka på första sidan.
3. Ett fönster dyker upp där du ska logga in med ditt digitala konto. Då ska du klicka på ”Skapa konto” som står efter frågan ”Har du inget konto?”.
4. Du hamnar på en sida som ser likadan ut, men där du ombeds att skapa ett konto. Där skriver du in den mailadress som du vanligtvis får din PDF-tidning till, alltså den mailadress som vi har och skapar ett lösenord. Sen klickar du på ”Skapa konto”.
5. Du får ett aktiveringsmail till din mail. Följ instruktionerna i det.
6. Nu är det bara att logga in med dina nya användaruppgifter i appen.
7. Nu återstår bara ett steg och det är att koppla ihop ditt konto med ditt prenumerationsnummer. Det hittar du ovanför ditt namn, på adressetiketten på baksidan av tidningen. Är du digital prenumerant räcker det med den e-postadress du registrerat hos oss.
8. LÄS (eller lyssna till) VECKANS NUMMER!

Har du problem med att logga in och läsa så kan du skicka ett mail till pren@flamman.se och be om hjälp, eller ringa oss på 070-276 83 49 mellan kl. 10-14, på måndag, onsdag eller torsdag.