Teckna en digital Flamman-prenumeration till ett riktigt pangpris!

 

Toppbanner_höst

Flamman är vänsterns tidning, en tidning för dig som är vänster, som är aktivist, politiker eller bara en vanlig person som har åsikter. Flamman finns för dig som är nyfiken, som vill ha reportage och analyser av det som händer i vår omvärld. Vi är en rörelsetidning som folkbildar, fördjupar och förklarar.

Flamman är en bred systemkritisk vänsterröst vars journalistik och opinionsbildning är avgörande för att visa upp en alternativ bild av vad som händer, av vad dessa händelser beror på och av vad som behövs för att kunna bygga ett bättre samhälle – tillsammans.

I höst har vi lanserat Flamman-appen som gör att du som läsare på ett enkelt sätt kan läsa hela tidningen i din mobil, läsplatta eller i en webbläsare – du kan till och med få tidningen uppläst för dig! Just nu erbjuder vi dig ett pangpris om du tecknar en prenumeration och ett ännu bättre pris om du tecknar en enbart digital sådan.

Sprid ordet och hjälp oss växa.

Vill du ge bort en prenumeration till en vän? Fyll då i din väns adress i de första adressfälten, sen klickar du på ”Jag vill ge bort prenumerationen som en gåva” då kommer ytterligare adressfält upp. Där fyller du i faktureringsadressen. 

Jag vill ge bort prenumerationen som en gåva

Faktureringsadress

Startdatum

Villkor

  • Jag accepterar att Flamman sparar mina kontaktuppgifter för att kunna skicka ut information, läsarundersökningar och kampanjerbjudanden. Läs mer här om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

  • Jag accepterar att Flamman sparar uppgifter som ålder, juridiskt kön och bostadsort för statistiska ändamål. Läs mer här om hur vi hanterar dina personuppgifter här.