Flamman behöver dig – och du behöver en socialistisk veckotidning

Toppbanner_kris

Små tidningar som Flamman har länge slagits för sin överlevnad. Vi kämpar varje dag med att göra det mesta vi kan för våra prenumeranter, för de pengar vi får in från prenumerationer och presstöd. Men löner, priser och avgifter går upp och eftersom regeringen inte höjer presstödet nämnvärt så blir det svårare och svårare.

Den rådande ekonomiska krisen kommer att drabba små företag och ekonomiska föreningar hårt. Och en vänstertidning som försvinner kommer aldrig tillbaka. Därför behöver vi din hjälp.

Teckna en prenumeration och sprid ordet. Under en begränsad tid kan du nu få tidningen i 6 månader för bara 180 kronor. Det är en väldigt bra deal! Vill du teckna en fullpris-prenumeration istället (vilket är det allra bästa) så gör du det här.

Vill du ge bort en prenumeration till en vän? Fyll då i din väns adress i de första adressfälten, sen klickar du på ”Jag vill ge bort prenumerationen som en gåva” då kommer ytterligare adressfält upp. Där fyller du i faktureringsadressen. 

Jag vill ge bort prenumerationen som en gåva

Faktureringsadress

Startdatum

Villkor

  • Jag accepterar att Flamman sparar mina kontaktuppgifter för att kunna skicka ut information, läsarundersökningar och kampanjerbjudanden. Läs mer här om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

  • Jag accepterar att Flamman sparar uppgifter som ålder, juridiskt kön och bostadsort för statistiska ändamål. Läs mer här om hur vi hanterar dina personuppgifter här.