Namnlöst-1För några dagar sedan gick vi på Flamman ut med att tidningen behövde 100 nya prenumeranter innan månaden är slut.

Gensvaret överträffade med råge våra förhoppningar. Stora delar av vänsterrörelsen delade budskapet och visade vilken kraft den bär på. Vi är såklart oerhört stolta och tacksamma för denna uppvisning i organisering, solidaritet och engagemang. Vi förstår att många tycker att en stark vänsterpress och Flammans framtid är viktig.

Många nya läsare kommer nästa vecka få hem Flamman i sin fysiska eller digitala brevlåda. Men vad händer nu? Spännande tider väntar för Flamman. Förutom att vi ständigt jobbar både på att bli bättre och på att höras mer som systemkritisk vänsterröst i ett borgerligt medielandskap, så har vi flera goda nyheter som kommer att presenteras inom kort. Vi är mycket spända på att få berätta om alla grymma saker vi kommer att göra men ni får hålla ut ett litet tag till.

Tvåmånaderskampanjen kommer avslutas till helgen. Nu satsar vi ännu mer framåt och hoppas att ni vill följa med oss när vi fortsätter bygger upp den vänsterjournalistik som vår breda rörelse förtjänar. Halvårserbjudandet för 175 kronor (sjukt billigt!) ligger kvar ett tag till så om du inte skaffat en prenumeration ännu eller vill ge bort till en vän så passa på!

Sist men inte minst ett stort tack från alla oss som jobbar med tidningen!

Ibland strular formuläret. Skicka ett mejl till pren@flamman.se med dina uppgifter i så fall.

Du hittar alla våra prenumerationserbjudanden i formuläret nedan, där du också kan göra din beställning.

Har du ett prenumerationsärende? Följ denna länk.

Startdatum

Villkor

  • Jag accepterar att Flamman sparar mina kontaktuppgifter för att kunna skicka ut information, läsarundersökningar och kampanjerbjudanden. Läs mer här om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

  • Jag accepterar att Flamman sparar uppgifter som ålder, juridiskt kön och bostadsort för statistiska ändamål. Läs mer här om hur vi hanterar dina personuppgifter här.