Vanliga frågor om prenumeration

Om du inte hittar svar på dina frågor här är du välkommen att kontakta oss. Om du känner dig redo att teckna en prenumeration är du välkommen att skicka en beställning.

Hur betalar man?

Vi skickar en räkning med Posten. Betala inte innan du fått din räkning – du måste ange ocr-numret som finns på den.

Kommer Flamman ut varje vecka?

Ja, med 50 nummer per år. Ett kortare uppehåll brukar äga rum på sommaren, samt kring jul och nyår. Innan sommaruppehållet görs ett dubbelnummer.

Min prenumeration har gått ut, varför fortsätter tidningen att komma?

Utebliven förnyelse registreras inte automatiskt som uppsägning, därför kan tidningen fortsätta komma några nummer för att ge dig chansen att hinna betala räkningen utan att det blir några störande avbrott.

Jag vill byta till autogiro-betalning, hur gör jag?

Vi ser gärna att man går över till autogiro! Vi skickar med en autogiroblankett varje gång vi skickar ut förnyelsefaktura. Har du ingen så kan du klicka här för att skriva ut en själv. Fyll i och skicka in denna blankett istället för att betala fakturan så går du över till autogiro utan att någon ytterligare åtgärd behövs. Du kan också fylla i den digitalt här.

Kan jag underteckna autogiro-blanketten via internet?

Ja. Nu går det faktiskt! Tecknar du en autogiro-prenumeration i din beställning, så går det nu att skriva under sitt autogiro-medgivande genom BankID på datorn eller mobilen. Efter du lagt din beställning, så kommer du till en sida där du kan klicka dig vidare till autogiro-medgivandet. Har du redan fått en autogiro-blankett hem, men hellre vill underteckna med Bank-ID via mobilen och dator? Då kan du klicka -> HÄR <- för att skriva under ditt autogiromedgivande.

Hur många veckor har jag kvar på min prenumeration?

Det kan du alltid få svar på om du kontaktar oss.

Kan jag ta tidningen med mig utomlands?

Självklart, men vi måste lägga på Postens utlandsporto på prenumerationsavgiften. Det är inga problem att adressändra till en utlandsadress under kortare perioder. Du kan även undvika kostnaden för det dyrare utlandsportot genom att gå över till pdf-prenumeration, om du har kvar din svenska bank (betalas via autogiro).

Vad gäller för uppehåll?

Du kan göra uppehåll när som helst, hur länge som helst. Du betalar ingenting för de överhoppade veckorna, och de läggs till din prenumerationsperiod när du återupptar den.

Hur kan man hjälpa Flamman att värva fler prenumeranter?

Flamman har alltid haft ett stort stöd av sina läsare. Om du ska delta på ett möte eller ska hålla bokbord på ett evenemang så kan du göra en insats för Flamman genom att ta med värvarlistor. Kontakta oss för att få listor mejlade eller postade till dig.